2TŻ 2Technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:00- 8:45 j.polski Mi 003 org.żyw_p-1/2 JP 132
org.żyw_p-2/2 AU 015
religia MW 110 sporz.potr_p-1/3 KE 008
sporz.potr_p-3/3 MC 040
zaj. z wych. Su 202
2 8:55- 9:40 j.niemiecki-1/2 PA 111
j.niemiecki-2/2 RS 137
org.żyw_p-1/2 JP 132
org.żyw_p-2/2 AU 015
j.polski Mi 003 sporz.potr_p-1/3 KE 008
sporz.potr_p-3/3 MC 040
u_hist.i sp. SM 114
3 9:50-10:35 j.angielski-1/2 EO 015
j.angielski-2/2 Su 202
przed.gas_t AU 004 wf-1/2 KM p1
wf-2/2 HS p4
sporz.potr_p-1/3 KE 008
sporz.potr_p-3/3 MC 040
matematyka MT 040
4 10:45-11:30 matematyka MT 041 wf-1/2 KM p1
wf-2/2 HS p4
wf-1/2 KM p1
wf-2/2 HS p4
sporz.potr_p-1/3 KE 008
sporz.potr_p-3/3 MC 040
wyp.techn_t MC 003
5 11:50-12:35 religia MW 110 r_biologia aC 107 org.żyw_p-1/2 JP 132
org.żyw_p-2/2 AU 008
sporz.potr_p-2/3 KE 008 żyw.człow_t Ch 041
6 12:45-13:30 ob.kons_t-1/2 JP 132
ob.kons_t-2/2 MC 004
tech.gastr_t-1/2 AU 004
tech.gastr_t-2/2 MC 015
org.żyw_p-1/2 JP 132
org.żyw_p-2/2 AU 008
sporz.potr_p-2/3 KE 008 przed.gas_t AU 114
7 13:40-14:25 pods. przeds EZ 013 tech.gastr_t-1/2 AU 004
tech.gastr_t-2/2 MC 015
r_niemiecki-1/2 PA 111
r_niemiecki-2/2 RS 137
sporz.potr_p-2/3 KE 008 tech.gastr_t-1/2 AU 114
tech.gastr_t-2/2 MC 003
8 14:35-15:20 r_biologia aC 107 historia SM 114 ob.kons_t-1/2 JP 132
ob.kons_t-2/2 MC 003
sporz.potr_p-2/3 KE 008 tech.gastr_t-1/2 AU 114
tech.gastr_t-2/2 MC 003
9 15:30-16:15   wych.rodz. GA 101 żyw.człow_t Ch 040    
Drukuj plan
wygenerowano 2018-09-21
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum